E-tidningen

Möjlighet till klickbar annons
Upprepning av din printannons
Lång livslängd

Alla som prenumererar på tidningen har tillgång till e-tidningen. Det är en mycket omtyckt och använd produkt. Det är i grunden en kopia av den tryckta tidningen som man läser i sin mobil, surfplatta eller dator.

E-tidningen finns tillgänglig varje utgivningsdag och finns sedan kvar på nätet så att man kan gå tillbaka, söka och läsa gamla tidningar och artiklar. Den utkommer även söndagar.

Precis som i den tryckta tidningen är annonserna en del av nyhetsflödet och välkomnas av de allra flesta. Läsarna har betalat för att läsa innehållet i tidningen och förväntar sig annonser.

Läs mer

  • BLT och Sydöstrans e-tidningsläsare

    8.320 öppnade e-tidningar varje utgivningsdag.
    Källa: Google Analytics. Genomsnitt av antal öppnade e-tidningar per utgivningsdag september-december 2017.

    E-tidningsläsandet ökar

    Diagrammet visar utvecklingen på öppnade e-tidningar per utgivningsdag. Snitt per tertial.

    Annonsmöjligheter med e-tidningen

    Egen bilaga – med reklampuff från vår startsida

    När ni har en tryckt reklambilaga som distribueras tillsammans med tidningen, har ni möjlighet att få med bilagan tillsammans med e-tidningen, då den räknas som en del av tidningen.

    Utöver det ger vi er även möjlighet att addera ytterligare exponering på vår startsida där vi med en reklampuff i en displayannons berättar om ”Dagens bilaga” och länkar till er bilaga.

    Vanliga tidningsannonser

    Vid annonsering i papperstidningen, exponeras annonsen också i e-tidningen. Om ni vill, kan vi även göra annonsen klickbar i e-tidningen och ni väljer givetvis vilken landningssida läsaren ska hänvisas till.

    ”Printannons” i e-tidning, papperstidningsfri dag

    Kvartssida 3.000 kr
    Halvsida 6.000 kr
    Helsida 12.000 kr

    ”Printannons” 1:a sidan i e-tidning

    3.500 kr

    Få din printannons klickbar i e-tidningen

    Kvartsida 500 kr
    Halvsida 1.000 kr
    Helsida 1.500 kr

    Kampanjsida kopplat till er annons

    Gemensamt för alla varianter av annonsering i e-tidningen är att ni har stor möjlighet att få läsaren att agera och interagera med er, förutom att ni får exponering av ert företag och/eller erbjudande. Vi erbjuder tjänsten att skapa en kampanjsida eller hemsida till er, för att få ut bästa möjliga effekt av er annonsering.