Övriga produkter

 • Lunchguiden

  Lunchguiden är en av våra mest besökta sidor och hjälper dig att effektivt fylla restaurangen med gäster varje dag.

  Dina lunchalternativ presenteras varje måndag i BLT och Sydöstran samt visas hela tiden i respektive tidnings web och mobilsajt. Gäller för Karlskrona, Karlshamn, Ronneby, Olofström och Sölvesborg.

  Bon apetit!

  Pris

  350 kr /vecka vid 10 veckor
  Ordinarie pris 700 kr / vecka

  Marknadsguiden

  Lokal handel, tjänster och service
  I tidningen varje månad
  Egen infosida på webben

  Med Marknadsguiden har ditt företag ständig närvaro på webben och i mobilen, då ni syns återkommande på vår hemsida. Ni får en egen presentationssida i Marknadsguiden på vår sajt. Sidan innehåller er logotype, text, bilder, karta och kontaktinformation. Om ni önskar kopplar vi även på ditt Instagram- och Facebookflöde, eller en box som visar vilka som gillar din sida på Facebook.

  På din infosida visas även dina tidningsannonser under sju dagar från införingsdagen. Företagen som deltar i marknadsguiden presenteras med annons i papperstidningen den första måndagen varje månad.

  Fackmannen

  Ett prisvärt tillfälle för marknadsföring hela året

  Ditt varumärke är din bästa tillgång. Du fyller det med värde varje dag genom proffsiga jobb och en hög servicenivå. Ett abonnemang i Fackmannen kommunicerar ditt varumärke hela tiden, samtidigt som det bevakar och skyddar din plats på marknaden.

  Du kommer exponeras i alla våra kanaler: BLT och Sydöstran tisdagar jämna veckor enligt fastställt schema samt hela tiden på blt.se och sydostran.se

  20 st införanden per kalenderår, modul 12B (38 x 65 mm) under rubrikannonser i del 2.

  Pris: 975 kr / införande (ord. pris 2.276 kr).

  .