Temabilagor och kalendarium

 • Affärsliv

  Blekinges näringslivstidning. Affärsliv distribueras med BLT och Sydöstran och finns dessutom utlagd på vissa offentliga platser. Tala om vad du och ditt företag kan erbjuda den lokala marknaden! Vi kan även erbjuda din annons i motsvarande näringslivstidningar i våra systertidningar Smålandsposten i Kronobergs län, Barometern-OT och Östran Nyheterna i Kalmar län.

  Mera

  En tidning med läsning som inspirerar och lyfter den lokala handeln. Mera ges ut i 4 editioner, Karlskrona, Ronneby, Karlshamn, Olofström/Sölvesborg. Välj om du vill gå i hela Blekinge – eller annonsera lokalt till ett förmånligt pris.

  Sommar i Blekinge

  Annonsera i vår uppskattade sommarbilaga i BLT och Sydöstran. Massor av sommarläsning, tips, utflyktsmål och vägledning. Delas ut till samtliga prenumeranter samt finns på turistbyråer, hotell, stormarknader, gallerior, restauranger och campingplatser. Passa även på att annonsera i Sydostpress, för att synas även i Kalmar och Kronobergs län. Ett utmärkt tillfälle att marknadsföra dig hela sommaren!

  Mera Jul

  Smart julannonsering i bilagan innehåller trevlig läsning som hör julen till. Allt från recept, pyssel och artiklar som relaterar till julen och annonser med bra tips till julklappar. Visa vad ditt företag har att erbjuda. Bilaga som sparas och läses under hela december vilket ger mycket annonsering för pengarna.