E-tidningen

Möjlighet till klickbar annons
Upprepning av din printannons
Lång livslängd

Alla som prenumererar på tidningen har tillgång till e-tidningen. Det är en mycket omtyckt och använd produkt. Det är i grunden en kopia av den tryckta tidningen som man läser i sin mobil, surfplatta eller dator.

E-tidningen finns tillgänglig varje utgivningsdag och finns sedan kvar på nätet så att man kan gå tillbaka, söka och läsa gamla tidningar och artiklar. Den utkommer även söndagar.

Precis som i den tryckta tidningen är annonserna en del av nyhetsflödet och välkomnas av de allra flesta. Läsarna har betalat för att läsa innehållet i tidningen och förväntar sig annonser.

Läs mer

 • Unika användare per vecka

  13.150 unika användare av e-tidningen varje vecka

  Källa: Google Analytics augusti – november 2022.

  Annonsmöjligheter med e-tidningen

  Egen bilaga

  När ni har en tryckt reklambilaga som distribueras tillsammans med tidningen, har ni möjlighet att få med bilagan tillsammans med e-tidningen, då den räknas som en del av tidningen.

  För pris – se sidan om reklambilagor här.

  E-tidningsannonser

  Vid annonsering i papperstidningen, exponeras annonsen också i e-tidningen. Om ni vill, kan vi även göra annonsen klickbar i e-tidningen och ni väljer givetvis vilken landningssida läsaren ska hänvisas till.

  Annons i e-tidning, papperstidningsfri dag

  Kvartssida 3.500 kr
  Halvsida 6.500 kr
  Helsida 13.000 kr
  1:a sidan 3.000 kr

  Få din printannons klickbar i e-tidningen
  1.200 kr

  Kampanjsida kopplat till er annons

  Gemensamt för alla varianter av annonsering i e-tidningen är att ni har stor möjlighet att få läsaren att agera och interagera med er, förutom att ni får exponering av ert företag och/eller erbjudande. Vi erbjuder tjänsten att skapa en kampanjsida eller hemsida till er, för att få ut bästa möjliga effekt av er annonsering.