YouTube

Hög räckvidd
Effektiv målgruppsstyrning
Billiga visningar

BLT-Sydöstran kan hjälpa dig med din YouTube-annonsering och säkerställa att du får ut det bästa av din annons och nå dina mål. Vi är Google Premier Partner och har YouTube-certifierad personal. Dessutom har vi möjlighet att kreera och skapa din film på ett kostnadseffektivt sätt.

Det finns många olika sätt att målgruppsstyra och rikta din film; genom sökord, demografi, intressegrupper, remarketing och målgrupper med köpavsikt.

Varför anlita oss för YouTube-annonsering?

Som Premier Partner till Google kan vi ge dig mer värde för pengarna. Många företag har redan upptäckt fördelarna med att annonsera på YouTube, men det kan vara mycket tidskrävande att administrera. Dessutom kan det vara svårt att hålla reda på nyheter, hur man bäst optimerar och vilka olika målgruppsinriktningar man kan göra. Vi kan det och håller oss hela tiden uppdaterade. Vi kan även koppla annonserna till ert Google Analytics-konto. Vi mäter, utvärderar och levererar rapporter där du kan följa hur din kampanj levererar. Om du inte redan har en film så skapar vi en film som anpassas för att leverera så bra resultat som möjligt. Därför tjänar du på att anlita oss som Premier Partner.

Läs mer

 • TrueView-annons

  TrueView är när din reklamfilm visas före eller i filmklipp. Med TrueView-annonser betalar du inte för slumpmässiga eller osäkra visningar.

  Fördelar

  Tittarna ser videor som de är intresserade av och annonsören kan få fler visningar från en målgrupp med genuint intresse. Annonsören väljer själv vad den vill betala för en visning. Till skillnad från kostnad per visning (CPM) behöver du inte betala varje gång annonsen visas.

  Du kan visa videor som är längre än 30 sekunder, så att du kan experimentera med olika format.

  När ska jag använda det?

  Använd det här formatet när du har videoinnehåll som du vill marknadsföra före andra videor på YouTube och i Googles Display-nätverk.

  Hur fungerar det?

  Din videoannons spelas upp före, under eller efter andra videor. Tittaren kan hoppa över annonsen efter fem sekunder.

  Hur debiteras jag?

  Du betalar när en tittare ser 30 sekunder av videon (eller hela videon om den är kortare än 30 sekunder) eller integrerar med videon, beroende på vad som inträffar först.

  Innehållsinriktning

  Vi har YouTube-certifierad personal och hjälper dig med innehållsinriktining och målgruppsstyrning anpassat efter dina behov. Här beskriver vi hur vi kan innehållsinrikta åt dig.

  Innehållsinriktning med sökord

  Du kan använda sökord som underlättar matchningen mellan annonser och webbinnehåll. Detta fungerar precis som innehållsinriktning i Display-nätverket och gäller både Display-nätverket och YouTube.

  Demografi

  Nå målgrupper efter deras ålder eller kön, eller om de är föräldrar eller inte.

  Målgrupper inom intressegrupper

  Välj mellan intressebaserade grupper och nå potentiella kunder i stor skala för att göra dem medvetna om företaget. Dessa målgrupper har byggts upp för företag som visar annonser på TV och som vill utöka kampanjen till nätet till rimligt pris.

   

  Anpassade målgrupper inom intressegrupper

  Annonsörerna kan skapa målgrupper som är bättre anpassade till sina varumärken än de breda, TV-liknande målgrupperna. I stället för att nå allmänt sportintresserade kan ett företag som tillverkar löpskor t.ex. rikta in sig på aktiva maratonlöpare.

  Målgrupper med köpavsikt

  Hitta kunder som undersöker produkter eller tjänster och aktivt överväger att köpa något som liknar vad du erbjuder.

  Ämnen

  Nå målgrupper med ledning av vissa ämnen.

  Remarketing

  Nå tittare utifrån vad de har gjort tidigare med dina videoklipp eller din YouTube-kanal. På så sätt kan ni återannonsera mot de som redan visat intresse för er.

  Det här behövs för att komma igång

  Har du redan en film?

  Om du har en film behöver den laddas upp på YouTube. Filmen bör vara mellan 10-30 sekunder lång och ert namn bör visas inom 5 sekunder.

  Har du inte en film?

  Vi kan producera er film mycket kostnadseffektivt! Läs om de olika nivåerna Bas, Standard och Extra nedan.

  Har du en YouTubekanal?

  Om ja, så behöver vi access till kanalen.

  Har du inte en YouTubekanal?

  Vi kan sätta upp en kanal åt er mot en kostnad.

  Pris

  • Vi sätter upp kampanjen enligt era mål
  • Vi är Google Premier Partner och har YouTube-certifierad personal som optimerar kampanjen löpande
  • Vi hjälper er att mäta och utvärdera

  Vi skräddarsyr kampanjer passande för er med publicering på YouTube, BLT och Sydöstran från 5.000 kr. Den vanligaste kampanjperioden är två veckor. Paketet inkluderar hanteringsersättning och det är ingen bindningstid. Samma servicenivå ingår oavsett investeringsnivå. Uppstartsavgiften är 375 kr.

  Ni betalar med kostnad per visning – CPV. Med CPV-budgivning betalar du för videovisningar och andra videointeraktioner, som klick på uppmaningsöverlagringar, kort och kompletterande bannerannonser, beroende på vad som sker först.

  Jag är intresserad av YouTube-annonsering!

  Kontakta oss!

  Filmproduktion

  Filmproduktion Bas

  • Växlande stillbilder, text och logotyp
  • Möjlighet till musik från vår ljudbank
  • Färdigklippt film där vi kompletterar med musik eller färdiginspelad speaker
  • Tillägg av avsändare/logotyp efter färdig reklamfilm som överensstämmer i tid med bokad längd
  Pris

  1.500:-

  TV Bas kan exempelvis lämpa sig till ett företag som inte har något filmat material men vill visa olika produkter, eller vill profilera sig med en passande bakgrundsbild och några skiftande textmeningar. Musik ingår, om kunden inte har något färdigt ljud hämtar vi något passande från vårt arkiv. Om ert företag eller leverantör har en central/nationell reklamfilm som du vill lägga till din logga och dina adressuppgifter i slutet på räcker det med detta paket, förutsatt att filmen inte behöver klippas i övrigt.

  Filmproduktion Standard

  • Animering av stillbilder och text + logotyp
  • Musik från vår ljudbank
  • Redigering och/eller klippning av filmat material, musik och/eller speaker levererat av kund
  Pris

  2.500:-

  TV Standard ger dig mycket för pengarna. Förutom det som redan ingår i Baspaketet så erbjuder vi klippning av filmat material. Vill du att ditt budskap ska dyka upp framför en panorering över en grönskande skog? Eller kanske ett fyrverkeri? Bakgrundsmusik ingår självklart och om du vill önska en specifik typ av känsla i musiken så är det helt okej, annars kan du lita på att vi väljer något som passar just ert material. Saknar du filmat material så kan vi även göra mer med stillbilder i detta paket.

  Filmproduktion Extra

  En helt unik skräddarsydd lösning för dig

  Offert

  TV Extra är precis som det låter någonting utöver det vanliga. Kontakta oss så jobbar vi tillsammans fram en helt unik lösning efter era önskemål. Speakerproduktion ingår samt produktion med foton och film från er vardag eller animerad grafik. Endast fantasin sätter gränserna.